Thread Rating:
  • 80 Vote(s) - 2.9 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
02-11-2013, 12:45 PM,
AndroidNews Offline
Senior Member
****



  • Dec 2012
  • 463 Posts
  • Threads: 430
  • 0
#1
Motorola triumph sd card mounting problems, really strange?

Long story about what's going on,
I had to get my first triumph replaced about 2 weeks ago. I had backed it up with a nandroid and titanium backup. I procceded to install the nandroid backup on the new phone. Everything went well for a while untill one day when the phone just shut itself off. When i turned it back on, there was no sd card mounting notification, and it said that there was no sd card in the phone. CWM recovery also wouldn't read it. After having done random combinations of repartioning the sd card, formating the sd card, using a different sd card, unrooting, factory restoring, i seem to be able to get it to work for a little. What happens, however, is that after i restore from nanadroid or titanium backup it works for a little, then turns itself off again and the card wont mount! This is really starting to suck any help is apperciated
Thanks,
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply
02-11-2013, 12:45 PM,
AndroidHelp Offline
Senior Member
****



  • Jan 2013
  • 605 Posts
  • Threads: 468
  • 0
#2
RE: Motorola triumph sd card mounting problems, really strange?

Have you tried using a different card formatted on the phone itself? If you still have issues then it's probably the slot on the phone.
Give Reputation to this user
Quote this message in a reply Reply




Forum Jump:

Users see this thread

1 Guest(s)